Valp flytt!

Hejsan alla hundvänner!
Nu har Jowett Javelin flyttat. Hennes nya husse och matte hämtade henne direkt efter besiktningen i onsdags kväll. Jag har fått rapport därifrån att bilturen hem till Sjöstorp gick fint och de första dagarna hade hon lillhusse hemma. Helgen gick kanonbra och Java är nu accepterad i flocken. Kompisarna heter Selma och Snurre, de är JRT de också. 12 och 8 år gamla. Hon är där på foder så vi får hem henne så småningom för parning. Lycka till säger jag till Agneta och Sören med denna lilla pärla.

Idag var det så dags för Singer Gazelle att fara hemåt. Hennes nya matte är även matte till pappa Rassel. Hon var neråt för ett besök hos sitt barnbarn vilket planerats in för lämlig avhämtning av nya agilityhoppet. Pappa Rassel är nämligen champion i agility. Nu återstår det bara för lilla Gazell att bevisa att hon inte hamnat för långt ifrån päronträdet. Vi här på Sjöbolyckans kennel kommer i vilket fall att följa den historian och hålla en eller annan tumme mellan varven. Lycka till säger vi till Carita och Åke och väntar på rapport om hemresa och de första dagarna med pappa Rassel och nya "storebror" Nelson!

När Carita skulle åka följde jag med henne ner till Skillingaryd och företaget Viromin där Agneta jobbar. Carita ville nämligen ta en titt på lilla Java innan hon for hem. Hon känner ansvar som farmor till de små. Verkligen roligt när pappans matte engagerar sig tycker jag.
Ha nu ett bra liv mina små.
Vi har nu tre valpar kvar i den här kullen om någon känner sig hågad. En tik och två hanar.
Det var allt för den här gången!

Kommentarer
Postat av: Carita Skogestam

Den lilla Gazellen är accepterad i flocken och är en helt underbar liten hund. Namnet är passande för hon hoppar och springer som en liten Gazell.
Tack Janette för en bra uppfödning ! Kram Carita

Svar: Tack själv för bidraget med en mysig och fin fader!Kram
Sjöbolyckan

2013-02-22 @ 11:26:54

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0