Black Tower Af Calle!

Hejsan alla mina hundvänner!

Det här är Ninni med Black Tower Af Calle som nu ska heta Ture.
Hon är hans nya matte och hon har tagit honom med sig till Klippan där de ska dela sin framtid.


Har precis pratat med Ninni som berättat att allt går jättebra. Ture har varit med henne på jobbet i två dagar nu och skött sig exemplariskt.
Vilken liten duktig kille han är. Önskar dig och din nya matte ett fint liv tillsammans.
Det var allt för den här gången!

En fin vårdag!

 Hejsan alla hundvänner!
Idag for Ginger, Prince o, jag till Jönköping för att träna lite socialisering och gå i koppel. Ja, Prince kan ju det där med att gå i koppel men inte Ginger. Hon blir som en padda och rör inte en fena. Vi körde med taktiken "vänta ut o, sedan gå som du vill". Detta såg nog ganska konstigt ut men funkade väldigt bra.
Efter detta skulle vi till en av Chili´s valpar i Huskvarna och hälsa på. Oj vad han har vuxit till sig den pojken! Han har blivit riktigt tjusig. Allt funkar finfint i familjen och de är supernöjda. Matte sade att detta var det bäste de gjort på länge! Skaffat hund alltså. Zorro" Sjöbolyckan´s Rolls Royce Phantom.

Sedan fick jag för mig att slå Marie-Louise en signal och se om hon var sugen på en liten promenad innan jag for hem. Det var både hon och alla hennes doggar!
Det är hon som tagit de fina bilderna på Prince o, Ginger. Mmm jag är visst med på en också för ovanlighetens skull.
  

Sedan har vi lite nyheter på "G". Holly och Liah är parade med våran Bullpojke så nu är det småbullar i ugnen. Vi håller en tumme för åtminstone ett par Dandiepuppisar på varje tik. 1:a o, 2:a veckan i Juni vet vi besked.
 
 
 
Rapportering kommer, var så säker!
Kram på er alla, för detta var allt för den här gången!
 
 
 

Valpar som flyttat!

Hejsan alla hundvänner!

Så har det nu varit dags igen.
Nästa gäng med valpar har börjat flytta hemmifrån.
Denna gång är det Tilda & Calles små som hunnit bli åtta veckor.
1:a valpen ut flyttade på fredagen då de blev åtta veckor. Det var Binz An Bratt Af Calle. Han for till Floda och bor nu hos familjen Lomartire. Barnen som nu busar med "Bratt" heter Ebba 10 år, Thea 6 år och Milla snart 3 år. Saknas på bilden gör Thea.

Nästa valp ut är tiken Blue Angel Af Calle. Hon flyttade hem till Johanna och nya kompisen Lilloo. De bor i Vänersborg. Där får alla nu passa sig på agilityplan för framtidshoppet Zally ska börja träna. Hoppas på många fina framgångar för detta team. Lycka till på alla agilityplaner runt om i vårt avlånga land.
Hör av er när ni är i krokarna så kommer jag och tittar på er.


Tack alla ni goa som tar hand om mina små, hoppas att ni hör av er ofta med bilder och små berättelser i framtiden. Jag ser fram emot att få veta hur det går för Bratt och Zally!

Det var allt för den här gången!
 
 

RSS 2.0