Utställning på Sofiero!

Fredag kväll blev det lite pyssell med Liah, bada, föna och kamma + några tag med saxen. Så här fin blev hon då!


Mattes älskling, visst är hon en riktig sötnos!


Lördag 11/9 for vi iväg på utställning igen. Med mig hade jag Liah och en kompis som aggerade så väl chaufför som fotograf. Hon heter Lotta och ställer upp i alla lägen. Utan henne hade jag inte kunnat åka på grund av att jag har problem med ischias och inte kan köra bil så långt själv. Chili åkte till utställningen med extramatten Josefin hennes sambo Benny och deras dotter Tuva.
Allt gick smidigt hela dagen och regnet hängde i luften fram tills vi åkte hem. Det började att dugga så smått när vi packade ihop alla grejer vi haft med oss och det vi fyndat.

Liahs resultat för dagen blev en 2:a för hon ville inte alls visa upp sig i ringen!
Kritiken för Liah blev: Tik av utm, storlek; rastyp,huv, som kunde vara kortare i nospartiet; Härlig hals, skuldra, front & förbröst; passande kroppslängd med utm, över- & underlinje; bra svans; muskulöst bakparti med utm, vinklar; tilltalande temperament. Utm, päls men ej i utst,kondition; tiken behöver ringtränas.
Domare var Lillian Lletonen

   

Det gick dock bättre för lilla Chili som bara varit med på en utställning tidigare, hon fick ett 1:a pris och sedan reservplats. Josefin som ställde henne, skötte sig alldeles utmärkt, och jag tror att hon tyckte det var kul. Hoppas att hon vill fortsätta ställa Chili då och då.
Kritiken för Chili som följer: A bit leggy, Nice expression, a bit long in muzzel, Light ears. Would like a better front construction. Correct tailset. Nicely angulated behind. Moves well. Needs a bit more training.
Domare var Tina Taulos

   

RSS 2.0