Dandie vänner!

Hejsan alla hundvänner!

Jag har fått kontakt med massor av nya Dandie Dinmont vänner, i olika delar av värden.
Jätte kul tycker jag. Har lagt till några länkar till mina nya vänner.
Kolla gärna in hos dom och hos varandra.

Annars är allt bara bra hemma här på hundfronten.
Liah är nu bra kompis med alla här hemma, bara hon låter Calle vara så går även det bra.
Tilda är som en mamma för henne, de busar ihop som bara den. Man får nästan lugna ner dom lite ibland. Nova kan även hon leka på ett mysigt sätt, om det sker på hennes vilkor. Hon måste ju tala om att hon är äldre än Liah, hon tror nog att hon ska missa sin plats i rangordningen annars.

Uppfödarutbildningen går mot sitt slut, bara tre gånger kvar på juridikdelen. Sedan är man diplomerad uppfödare. Ja, vi får faktiskt väldigt fina diplom efter varje delkurs. Det har varit kul och intressant, speciellt att träffa alla de andra goa uppfödarna o, blivande sådana. Hoppas verkligen att vi kan fortsätta att hålla kontakten o, träffas då och då.
Ha det got alla där ute i hund Sverige!

Hallå!

Hejsan alla hundvänner!

Idag har det varit trimning på tapeten från tidig morgon fram till middagen.
Nicko har fått ny frilla och hela kroppen genomgången. Så här trött blev han efter den pärsen.

Nickogossen slutkörd efter trimningen.  Nicko är trött efter trimningen.

Lilla söta Liah blev färdig idag, fjärde gången gillt. Man kan ju inte ta allt på en gång på en liten valp. Hon har varit väldigt duktig men fruktansvärt uttråkad när jag hållit på. Ända tills vi kom till partiet runt svansen, då blev hon riktigt sur på mig. Tror nog att det luggades lite där. Men så här ser hon ut nu! Visst blev hon söt?

Lilla söta Liah.  Sötnosen vilar sig efter trimningen.

Här kommer även lite bilder på de andra, dom får ju inte glömmas bort.



Lilla söta Novaskruttan!  Calle linslus.  Tilda linslus nr:1.
Nova                   Calle                   Tilda           
       
Solong alla hundvänner för nu!!!

Nytt!

Hejsan alla hundvänner!

Rapport från Aneby, Banini heter nu Ella! Hon mår bra och är verkligen duktig enligt matte Marianne. Har fått lite bilder på henne, hon växer må ni tro, och är otroligt söt.
Rapport från Luxemburg: Boston & India är nu hemma i vardagen. De har hunnit med en tur till luxemburg som ni sett tidigare här på bloggen. Allt funkar i nya hemmet med dessa bägge sötnosar.
Bilderna kan ni se här nedan och på hemsidan.

  
Boston & India  Boston sover sött!  India sover gott.

Rapport från Månstorp där Maja numera huserar. Jag har varit och hälsat på den lilla pärlan, hon växer hon också. Hon håller igång sin pappa, han har att göra må ni tro. Scooby är en duktig pappa och fostrar henne på ett fint sätt. Moa och Maja har jättekul tillsammans, busar som bara den.  Fick några fina bilder på henne och de andra hundarna när vi var där. Redovisas nedan och på hemsidan.

Maja i bustagen  Maja har övertaget.  Pappa Scooby.


Rapport från Linköping: 1:a veckan avlöpte bra. Polka heter nu mera Ezter. Hon är duktig säger matte Erica, och har kommit in i floken bra. Det är bara Aztrid som fortfarande är lite tjurig.Ezter busar med dottern Ebba, de blir nog bästa kompisar. Tyvärr inga bilder därifrån ännu. Kommer nog så småningom.

Ha det gott alla hundvänner!

RSS 2.0