Borås

Calle o, Deimos på utställning i Borås. Vill dom få oss att tro att det här är deras bästa sida????
Nova som ställer upp sig.                                               Deimos o, Calle´s bästa sida?


Lördagen den 28 juni var det äntligen dags, utställning i Borås!


Men 4 hundar (Tilda, Calypso, Nova och Deimos) i bilen startade den långa färden mot utställningsfältet.

Resan blev relativt smärtfri då det inte tog så lång tid innan de 4 små liven somnade lugnt bak i hundburen.

Men lugnet blev kortvarigt då det dök upp så väldigt många vovvar utanför bilen när vi kom fram. Sen var det dags för bärande, konkande och veterinärbesiktning innan vi väl slog oss ner vid ring 15 där russlarna skulle ställas.

Först ut var Calle och Deimos tillsammans med två andra valphanar. Domaren tittade, klämde och kände och till sist placerades Calle som 3.a och Deimos som 4.a. Båda med fin kritik.

Näst ut var Nova, och domaren gick igenom sin procedur ännu en gång. Hon hamnade på 2.a plats av  4 valptikar, och fick även ett HP:)

Därefter fick vi vänta innan det var dags för nästa runda i ringen. Då var det Tildas tur, och hon fick en etta! Tråkigt nog var det många ettor i hennes grupp så hon åkte ut som oplacerad. Men hade  finfin kritik med hem i bagaget.


Nu var det bara ögonshoppandet i de små hundstånden som kvarstod innan det var dags att åka hem, men det blev inget långvarigt då regnet bestämde sig för att börja ösa ner just då. Så vi tog vårt pick och pack och begav oss till bilen, och åkte därifrån. Och även om ingen av hundarna vunnit några fina rosetter var vi glada för det lilla, och vi hade samma hundar med oss hem som när vi åkte:)
Ha det gott tills nästa gång.


RSS 2.0