Trippel Dog Show!

Hejsan alla hundvänner!

Idag har Liah och jag varit på utställning i Jönköping.
Morgonen började med dimma och dis här hemma, vad ska man ta på sig? För mycket visade det sig senare. Det blev en varm och fin dag på många vis. Soligt och uppehåll hela tiden. Jag träffade Nickos uppfödare, den bästa av de bästa som jag nämt tidigare här i bloggen. Jag träffade även Liah´s uppfödare, även hon toppen! Hon tyckte att Liah var supersöt. Liah blev utställd och bedömd i alla vinklar och vrår. Hon visade sig från sin bästa sida förutom när det gäller sina rörelser. Då var allting bara så jättekul, hon skuttade fram i ringen. Resultatet en 1:a på grund av detta, annars vet man inte hur det hade gått. Bättre lycka nästa gång, kanske.
Jag gick även runt och kollade in allt som fanns till försäljning, och det var inte lite det.
Köpte dock bara lite i Doggymontern, två kilo hundmat och en kylduk till mässpris! Vi var ju även på utställningen i går lördag, men då bara för att kolla! Då gjordes det storköp minsann! Två stycken super fina men dyra saxar, en effilerings och en vanlig. Hoppas nu bara att de är lika bra som de ser ut att vara.



        Liah På Trippel Dog Show i Jönköping              Liah På Trippel Dog Show i Jönköping

Det var allt för denna gången!
Ha´de tills nästa gång.

Goda nyheter!

Hejsan alla hundvänner!

Nu har jag lite glada nyheter här från Sjöbolyckan´s.

Chili Jalapeno har nu fått flytta till sin nya familj. Även han har hamnat i Skillingaryd, nära och bra så jag kan få träffa honom och hans nya matte Lina och husse Rickard, då och då. Där bor han nu tillsammans med Bichon Havanais hanen Algot och två katter, från och med igår söndag den 13/6. Jalapeno ska nu lystra till namnet Sigge. Ha ett bra liv Sigge!

Sigges nya familj.


Nu finns det bara en hanvalp kvar som är till salu, Chili Habanero är hans namn. Han är en mysig kille som gillar att vara i famnen och kela i famnen på någon. Han är även busig och framåt och gillar att utforska nya saker. Habbe hoppas på ett nytt hem snart, är det någon som är sugen på en goér kille så är ni välkomna att träffa honom.


Tiken Chilli Piri Piri blir kvar här tills vidare. Eventuellt till fodervärd senare. Hon lystrar nu till Chili fast bara när hon själv vill. Även dena söta lilla loppa gillar att mysa i famnen på någon.



Här får ni nu se proffsbilder på Liah, tagen av Happy Dogs på utställningen i Smålansstenar. Visst blev hon bra på bilderna. Liah var riktigt duktig under plåtningen, uppförde sig som en riktig fotomodell.
Sötnosen Liah hos proffs fotograf.  Sötnosen Liah hos proffs fotograf.

Nu väntar utställningen i Jönköping. Vi ska dit på lördag för att titta och hälsa på Nicko´s underbara uppfödare och hans syskon. Annicka och syskonen till Nicko som hon har. Det ska bli väldigt trevligt tycker jag. Sedan på söndagen är det dags för Liah´s 2:a utställning, håll gärna en tumme för henne då. Jag återkommer med resultat och kritik.

Det var allt från oss för denna gången!

Ha det bra tills nästa.


RSS 2.0