Mailtrubbel

Eftersom vi nu bytt bredband och äntligen fått igång detta. Vill jag bara meddela att ny mailadress kommer. Använd inte den andra utan ring istället.

Telefonnummer: 0370-72140 eller 070-3602111

Absolut perfekt är tillbaka!

Hallå alla hundvänner.

Nu är vi tillbaka....

Äntligen är bredbandet igång, hoppas att det håller!

Alla vilar ut efter nya intryck utom hus.

En liten uppdatering angående Absolut kullen.

Alla äter, växer så det knakar, kissar och bajsar precis som dom ska.

Dom har varit ute och gått i gräset, ätit och sovit ute, vilket gick alldeles utmärkt.
Alla har också sett sig om på nya platser i huset, vilket dom gör med en viss försiktighet. Det kan ju vara farligt!
De har provat på annan mat än mammas. Majsvälling äts med förtjusning, men man blir väldigt kladdig om tassarna, ja faktiskt om nästan hela kroppen! De har fått lite leksaker som alla kollar in väldigt noga. En av dom är från pappa Dandy, en repleksak som alla kan leka med samtidigt.
Matte och lillhusse till pappa Dandy har varit och tittat på de små. De tog flera bilder, och tyckte att alla var väldigt söta. Kolla gärna in på Fridsborgs bloggsida. http://fridsborgskennel.bloggspace.se/home/ , http://fridsborgsjackrussells.doggyblogg.se/ eller hemsida http://web.telia.com/~u32023518/index.html   där kan ni kolla in bilder på pappa Dandy.
Valparna utvecklas väldigt individuellt. Passion är den lugna och lite trötta i gänget medan de andra är mer vakna och livliga. Banini är lite mera gnällig och otålig. Hon är den livligaste av alla tre. Victory är mest nyfiken, kollar alltid in nyheter först och går längst bort på nya platser. Alla kan nu morra och skälla, dom provar sina färdigheter regelbundet. Det är verkligen kul att följa dom och se hur dom utvecklas.

Smulan vaktar inte sina små lika intensivt längre. De andra hundarna får komma lite närmare nu.

Passion kollar om det går att komma in i det andra rummet.     Victory kollar läget på andra sidan.     Banini i lektagen
          Passion                                   Victory                                    Banini


Det var allt för denna gång. Ha det gott i sommarvärmen!


Valpkullen

Smulan med Absolut kullen

Hejsan alla hundvänner!
Nu är det äntligen sommar.
Jag har fortfarande inte fått ordning på mitt bredband så det är därför ni inte fått uppdataringar på valparna.
Men nu kommer det en!
Valparnas namn är nu klara. Det blir Absolut Victory, Absolut Passion och Absolut Banini.
Alla mår bra, ögonen är öppnade och de promenerar omkring och busar som bara den. Igår var de ute för första gången, det var lite läskigt att gå på gräset men gott att äta och sova ute. De har nu vuxit ur valplådan, inte kroppsligen men fysiskt. De klarar nu att kravla över kanten. Därför har dom nu fått flytta ut i köket.
Mormor tävlar med mamma om att få ta hand om oss, men mamma är inte alls glad åt detta. Hon vaktar oss som höken. Vi växer så det knakar, mamma har nog grädde i mjölkbaren.
Nu får ni ha det så bra till nästa gång. Hoppas att Telia får ändan ur vagnen och blir klara med vårat bredband någon gång.

Ha det gott i sommarvärmen

Nu är dom äntligen här!

Absolut perfekt!


       

Natten till den 4/6 kom dom små krypen. Tre stycken trefärgade tikar. Allting gick bra, fast det var lite drygt innan den första behagade komma ut. Sedan gick det knappt en timme till nummer två, och nummer tre kom efter ytterligare tjugo minuter.  Det var som mest intensivt mellan 01.15- 02.30. 03.30 var matte isäng och fick sova två timmar innan det var dags att ta ut de andra jyckarna för morgonkissning och frukost.

På dessa bilder är valparna drygt fyra dygn gamla.


       

Ny rapport kommer när mitt nya bradband är inkopplat och klart.
Skicka inga mail, för vi ska byta den också.
Jag kommer att skicka ut ny till all på min maillista när det är klart.

Ha det gott i sommartid.

RSS 2.0