Goda nyheter!

Hejsan alla hundvänner!

Nu har jag lite glada nyheter här från Sjöbolyckan´s.

Chili Jalapeno har nu fått flytta till sin nya familj. Även han har hamnat i Skillingaryd, nära och bra så jag kan få träffa honom och hans nya matte Lina och husse Rickard, då och då. Där bor han nu tillsammans med Bichon Havanais hanen Algot och två katter, från och med igår söndag den 13/6. Jalapeno ska nu lystra till namnet Sigge. Ha ett bra liv Sigge!

Sigges nya familj.


Nu finns det bara en hanvalp kvar som är till salu, Chili Habanero är hans namn. Han är en mysig kille som gillar att vara i famnen och kela i famnen på någon. Han är även busig och framåt och gillar att utforska nya saker. Habbe hoppas på ett nytt hem snart, är det någon som är sugen på en goér kille så är ni välkomna att träffa honom.


Tiken Chilli Piri Piri blir kvar här tills vidare. Eventuellt till fodervärd senare. Hon lystrar nu till Chili fast bara när hon själv vill. Även dena söta lilla loppa gillar att mysa i famnen på någon.



Här får ni nu se proffsbilder på Liah, tagen av Happy Dogs på utställningen i Smålansstenar. Visst blev hon bra på bilderna. Liah var riktigt duktig under plåtningen, uppförde sig som en riktig fotomodell.
Sötnosen Liah hos proffs fotograf.  Sötnosen Liah hos proffs fotograf.

Nu väntar utställningen i Jönköping. Vi ska dit på lördag för att titta och hälsa på Nicko´s underbara uppfödare och hans syskon. Annicka och syskonen till Nicko som hon har. Det ska bli väldigt trevligt tycker jag. Sedan på söndagen är det dags för Liah´s 2:a utställning, håll gärna en tumme för henne då. Jag återkommer med resultat och kritik.

Det var allt från oss för denna gången!

Ha det bra tills nästa.


Kommentarer
Postat av: Annicka

Haha vilket gulligt namn Sigge. Ska hålla tummarna för dig och Liah så får du hålla tummarna för mig o Manne, många anmälda så ska bli såå roligt att kika på alla , och träffa dig ,Gun o Ove förståss ! Kram

2010-06-14 @ 21:02:06
Postat av: M-L

Hej! Vad roligt att Sigge bor så nära er!!

Så fina dom är alla tre Russlarna och Liah!! Helt underbara bilder!!

Då ses vi i Jönköping, vad kul!! Kram!

2010-06-15 @ 09:36:59
URL: http://newborns.zoomin.se
Postat av: Maria

Yes, fler hundar till Skillingaryd. Har träffat flera av dina avkommor på Attila. Goa hundar!

Fiiina Liah!

Hoppas vi ses till helgen!

2010-06-16 @ 12:29:29
URL: http://www.simplesite.com/mightypaco

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0