Nyhet

Hej min hundvän och alla ni andra som tittar in!

Visst är det härligt med ett hundliv! Alla nya kontakter man knyter, och all nya vänner man får, kanske vänner för livet.

Nu har vi hittat två nya vänner! Gun och Ove i Karlstad. Stort tack till er som lät oss få köpa härliga, mysiga och fruktansvärt söta Nicko.

Jag vill även tacka en av mina bästa väninnor för att hon ställde upp och följde med för att hämta honom, hon heter Helen. Jag hade inte orkat köra hela vägen själv. Stort tack och många kramar till dig!

Nicko hämtades hem till oss för några dagar sedan.

Allt gick jättebra, resan hem var lugn. Han sov nästan hela resan, vilket han nog behövde för att orka möta fyra nya kompisar på Kenneln.

Han fick först komma in i huset själv och sedan träffa en ny kompis i taget. Den som har haft svårast att bli kompis med Nicko, är våran gamla Smulan. Hon gav honom ett tjuvnyp redan på söndagen, så henne får man passa lite.

Hon är lite knepig i sättet, och det kan ta lite tid innan hon kommer överens med nya hundar. Nicko däremot bryr sig inte alls om att hon är tjurig, han vänder bara bort huvudet eller går därifrån. Vi har varit på promenad ett par gånger och det går jättebra. Han går vid min sida eller lite bakom mig. Sedan stannar han tvärt ibland och ska kolla in nån ny doft.
Här kommer lite nya Nickobilder.
Ha de bra alla ni där ute!

    


Nyhet

Hejsan alla hundvänner!
Jag är en stilig Dandie Dinmont hane vid namn NICKO som snart ska flytta in på Sjöbolyckan´s kennel. Matte har i 1:a hand tänkt ställa ut mig, undrar just var då. På trappan kanske, HaHa... Sedan, om jag fortsätter att vara lika stilig som jag är nu, då ska jag få bli pappa!  Det är lite svårt att ställa upp sig snyggt för någon som vill se hur man ser ut. Tycker ni att jag lyckats bra, så kan ni väl skriva en liten kommentar, då blir matte glad. Det ska nog bli kul att få komma till mitt nya hem och alla nya kompisarna. Hoppas bara att dom är snälla! Dom ser ju snälla ut i alla fall, jag fick en bild till min nuvarande bostad, så jag har kollat in dom. Ni kan ju själva se på sista bilden. Där är dom allihopa efter en långpromenad i skogen.
Ha det gott så ses vi snart igen! Jag ska bara vänja mig vid nya hemmet först.


Här kommer Nicko, snart ett nytilskott på Sjöbolyckan´s kennel

Försöker att ställa upp mig för min nya matte ska få se hur jag ser ut.


RSS 2.0