Allmän rapport!

Hejsan alla hundvänner!
Lite allmänt om vad som händer här hos oss!
Tilda har nu gått fem veckor och det ÄR valpar på "G"!
Hon har tjocknat på väldeliga. Bara de tre senaste dagarna har hon blivit betydligt mera rund och go!
Vikten har ökat från 8 till 8,7 Kg vilket är exakt samma som förra dräktigheten, vid samma tidpunkt.
Jag har nu två preliminärt bokade valpar. Hoppas att det visar sig vara fina och bra hem för mina små. Det låter i alla fall bra när jag har pratat med dem! Ska bli kul att få träffa dem nån gång efter det att valparna blivit tre veckor.

Liah och jag har varit på spårkurs idag igen.
Nu skulle vi försvåra lite genom att lägga en vinkel (båge) i spåret och försöka att göra ett längre spår med glesare blodning. Men oj vad det är svårt att bedöma längd när man går i skogen med näsan i backen och blodar och snitslar.
Spåret blev dock längre än de tidigare. Sonny som gick med mig bedömde det till drygt 150 meter. Får nog träna på detta.
Han tyckte att Liah var duktig och spårnoga. Bra kritik alltså! Hon klarade "böjen galant och även vinden och den lite snåriga biten i lingon/blåbärsriset. Glesare bloddroppar var heller inget problem. Smidigast tycker hon dock att det är när skogen består av tall och mossa! Vindade upp klöven på långt håll idag.
Mattes duktiga lilla älskling!

De andra två jyckarna mår också bra! Alla hundarna tycker att det är skönt nu med bättre väder och varmare så de kan vara ute i trädgården mera och bara njuta!

Allt för denna gång, nu blir det klubbmöte på Attila!

Hej då!

Kommentarer
Postat av: M-L

Vad roligt att Tilda är dräktig nu!! Det blir spännade att få se vad det blir denna gången!!

Kul att Liah tycker om att spåra, duktiga är ni!!

Kram!

2011-04-17 @ 21:55:10
URL: http://kennelnewborns.blogg.se/?tmp=131845
Postat av: M-L

Glad Påsk till er alla från Kennel New Born´s!!

Kram!

2011-04-21 @ 14:56:05
URL: http://kennelnewborns.blogg.se/?tmp=131845

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0