Valpar som flyttat!

Hallå alla hundvänner!

Maria Werner och lilla Chili Thai Flakes.                    Familjen Babic´och D.I Thomas Lynley.                    Walter och Chili Cascabell.
Maria & Chili                          Herr & Fru Babic´& Bennie                    Walter & Bella

Nu har det hänt en hel del här på kenneln: Lite upprepning och lite nyheter mest som en sammanfattning för den senaste tiden!
Först ut att flytta av valparna var ju Chili Cascabell - Glommen utanför Falkenberg blev hennes nya hem. Där bor hon nu hos Maria Werner o, hennes man och son och alla hästarna på gården. Hon heter nu Chili. Har integrerats fint i sin nya miljö. Träning påbörjad med lyckat resultat enligt matte. Chili kommer på inkallning och stannar när matte så vill. Sköter sig fint bland alla hästarna, och leker med sonen.
Nästa flyttfågel blev D,I Thomas Lynley som styrde kosan till Skillingaryd och familjen Babic´som förutom nya matten och hussen består av två barn och deras gamla vovve. Han fick heta Bennie. Rapporten därifrån lyder att allt har gått riktigt bra och Bennie är en liten underbar valp som är älskad av alla.
Sedan kom turen till minstingen som flyttade längst bort - Fauske i Norge blev hennes nya hem och hon bor hos Christel o, Walter Nyland , deras fyra barn och tre katter av rasen Main Coon. Hennes namn är nu Bella, rätt och slätt. Matte  berättar att resan gick bra och lillsnoppan var riktigt lycklig över att ha kommit fram.
Idag har det blivit bestämt att D,C,I Tom Barnaby flyttar till familjen Andersson som består av 2 vuxna och barnen Frida o, Bella i Vaggeryd. Barnens möte med sin nya kompis gick väldigt bra med tanke på att Frida var lite rädd för hundar. Men det såg man inget av redan efter bara en liten stund. Då satt hon med valpen i knäet och bara mös. Senare bar hon omkring på valpens halvsyster, Nova, som om hon inte gjort annat i hela sitt liv! Flytten till Vaggeryd blir i nästa vecka. Han bär nu namnet Barney. Bild på denna familj kommer senare.

Men det finns tre stycken livliga små troll kvar! Om det är någon där ute som vet någon som längtar efter en liten vän så kan ni ju tipsa dom om detta.

Det var allt för denna gången!
Ha de´....

Kommentarer
Postat av: Angelika

En mindre iallfall:) Att det ska vara så segt nu då.men förr eller senare dyker rätt hem upp.

Lycka till o Kram angelika

Postat av: M-L!

Hej! Kul att det går bra för dom i sina nya hem! Ja det verkar lite segt med att sälja valpar nu fast jag tror att det ordnar sig till slut!! Kram!

2010-05-18 @ 22:20:09
URL: http://newborns.zoomin.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0