Valpar!

Hejsan alla hundvänner!

Nu är det snart dags för Smulan & Hobbes valpar att komma! Det har varit, och är lite av en pärs denna gång. Smulan har nämligen matvägrat ganska rejält denna gång. Det är inte smidigt att få en hund som inte vill äta, att göra det. Jag kan nu alla trick som funkar på henne, och det mesta om "tvångsmatning". Hon har gjort detta även de andra gångerna hon fått valpar, men inte så länge, så nu blir det inte någon mera kull på henne. Smulan är nu extra tjurig och tolererar inte att vem som helst är i närheten. Hon är nog väldigt trött och vill helst vara i fred. Promenader är inte så kul, hon bara väntar på att vi ska vända och gå hem igen!
Knappt två veckor kvar, rapport följer!

Tilda & Calypsos valpning börjar också att närma sig, drygt tre veckor kvar. Tilda äter som en häst, och vill ha mat hela tiden, vilket är betydligt lättare att hantera. Hon är pigg, men trött och vilar sig mycket. Hon följer glatt och villigt med på promenaderna fortfarande. Tilda kan vara lite avig mot de andra om hon är trött och vill vara ifred. Annars kan hon till och med fortfarande leka lite på sina vilkor.
Uppföljning kommer även här!

Ha det nu gott i vinterkylan och den myckna snön.
Tills vi hörs igen!

Kommentarer
Postat av: Josefine

Många valpar blir de snart:)

De låter som att Tilda är en lite smidigare gravid hund:) Ska bli spännande att se deras valpar!

2010-01-31 @ 10:36:46
Postat av: Angelika

Låter inte kul. Våran Diva äter ganska bra ofta och lite:) vilket man kan förstå:) pigg leker för fullt håller på att bita sig igenom hela våran leksaksback.Hon har redan dödat ett par leksaker.Vi har nedräkning nu en vecka kvar jag hära av mig med rapport till pappa Calle:)

Postat av: Angelika

HIHIH nu har vi öppnat BB tempen på 36.9 nu kl är 01.10 så ska försöka sova lite nu det verkar som det blir valpar i helgen:):)Jag rapporterar vidare till dig Jobba lungt Kram angelika o Diva


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0