Rapport!

Hejsan alla hundvänner!
Här kommer en rapport om läget på Sjöbolyckans kennel.

Uppfödarutbildningen har dragit igång igen. Nu med delkursen om utfodring. Vi diskuterade hundmat så det nästan osade. Var och en är ju salig i sin tro. Nej skämt åsido, det är mycket att tänka på så att hunden får det den verkligen behöver. Väldigt kul och intressant. Rekomenderas för fler uppfödare. Avslutas med Juridiken som är den tyngsta biten, senare i höst. Sedan är vi klara, Pust!!!

Den dansande kullen har hunnit att bli 5 veckor och Let´s Polka Dot Com letar fortafarande efter ett nytt hem. Är det någon som vill ha en (eller vet om någon annan som vill ha en) underbart söt liten strävhårig tik så är ni välkomna att kontakta oss. Hon är orädd och frammåt i alla lägen.
Let´s Tango With Maja är också hon en liten tuffing, fast med lite mera humör. Hon längtar nog efter att komma till sitt nya hem och nya kompisarna som hon kan busa med.
 Maja sover med mamma. Sträcker ut sig i gröngräset. 

Nu har Liah kommit till oss och hunnit att vara här några dagar. Hon är en självständig tjej som busar friskt med dansarna. Hon vill även vara med de andra hundarna i flocken vilket inte alltid uppskattas till fult ut. Hon tycker att livet är rätt stenkul ändå, man kan ju faktiskt leka med själv.
   Här med nya kompisarna, Dansarna!

Nickogossen är nytrimmad och ser helt annorlunda ut. Men det kommer nog at bli bra när det börjar att växa ut igen. Han tycker inte att det är kul att trimmas, men är väldigt duktig på att vara stilla bara han får ligga ner det mesta. Han är i alla fall väldigt nöjd efteråt.
     

Nytt från Luxemburg. Drinkarna har varit i  St tropez på semester. Lyckliga dom, undrar just om dom bara har latat sig. Se själva på bilderna. Dom är nu hemma i Luxemburg igen.
Sött! Eller hur? ST Tropez Security & Rescue Team. Boston vilar ut efter en heldags jobb i Räddningstjänsten i St tropez India på väg till nya uppdrag.


Har även hört från Banini nu Ella i Aneby. Hon har det bra och är väldigt duktig på att hålla sig till sin nya matte när dom är på tomten. Tyvärr ingen bild.

Jag har varit på handlerkurs för Gerhard O´Shea igen. Denna gång fick Nicko följa med första dagen och Nova den andra. Hon var verkligen duktig eftersom hon aldrig tränat på detta innan. Jag fick även lite beröm för båda ekipagen. Inte illa, va?
Helen, Majas nya matte var också med och tränade. Här ser ni henne med blivande kompisen Moa, bakom den svarta hunden. Hon får en egen bild också! Det bådar gott för framtida utställningar för Maja.

   

Det var allt för nu, tills vi ses igen, ha det gott!





Kommentarer
Postat av: Angelika

Så gulliga de utvecklats . Kul med bilderna på Dandys döttrar. Men vad har de för päls?

hur som väldigt söta

2009-09-04 @ 14:44:44
Postat av: M-L!

Hej! Vad roligt att det går bra för alla valparna!! Dom är så fina alla!! Jag ska försöka gå en handler kurs för honom till våren. Det kan behövas!! Kram!

2009-09-06 @ 10:17:01
URL: http://newborns.zoomin.se
Postat av: Anna

Hejsan!

Kul att se hur valparna växer.

Låter kul med handlerkurs, Är han bra, kursledaren?

Ha det bra, och kram från mej!

2009-09-08 @ 20:25:48

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0