Sjöbolyckan´s hundar

                 


Hejsan svejsan min hundvän!
Här kommer en liten rapport om våra hundar.
Nu har våran söta "lilla" Nicko kommit in ordentligt i gruppen. Smulan visar inte mer missnöje mot honom än någon av de andra hundarna, hon har där emot jobbat på att stärka sin roll emot Tilda. Känner sig kanske lite hotad eftersom hon är närmast i ålder. Smulan leker som vanligt mest med Calle, putsar honom ordentligt i öronen (han har nog de renaste öronen i Sverige) och uppfostrar honom och alla de andra hundarna.
Nicko och Tilda leker väldigt bra ihop. Dom har verkligen kul när ingen annan är i närheten. De leker tafatt, har dragkamp och mäter käftarnas storlek. Nicko vinner lätt med det gapet, men Tilda på sin envishet.
Calle kan också han leka med Nicko men då går det mera hett till. De busar på pojkars vis, hårda nyp och anfall från minst anat håll.
Nova vill helst inte leka alls, hon tycker nog sig vara förmer än de andra. Sen är det ju så att hon är minst i gänget och bara hälften så stor som Nicko, som är störst.
Vi har också börjat lite smått med träning, Nicko kan sitt på kommando. Han kan komma på inkallning, i alla fall för det mesta. Han kan även skälla på allt som går eller kör förbi på vägen. Det blir vad vi får ta itu med härnäst, för det tycker vi inte om. Nicko och Nova skäller i kapp på hästarna hos grannen när vi går förbi, detta jobbar vi också på.
Nästa stora grej blir att Nicko ska på utställning i Nyköping, och Nova till Malmö. Vi kanske ses då.
Rapporter kommer efter hand.
Ha det gott!


                                   

Kommentarer
Postat av: M-L!

Hej! Vad roligt att det går bra med hundarna!!

Jo Dalakakorna ska tyvärr jäsa, först i bunken 45 minuter och sedan på plåten 30 minunter. Kram!

2009-02-04 @ 19:13:42
URL: http://newborns.zoomin.sen

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0