Nyheter!

Hejsan alla hundvänner!

Nu har det börjatt att hända saker här på kenneln igen. Smulan har börjat att löpa, och hon hämtas hem från Linköping onsdag, då vi även ska åka och vaccinerade henne!
Planerad parning i helgen med Vip-Win's Hobbe S59691/2008 som bor i Huskvarna. Han är en liten, söt, strävhårig, trefärgad hane, med ett gott temperament. Han är Patellaundersökt UA och ögonlyst UA. Vilket också Smulan är, hon har även genomgått MH.
Hur trött man än är på valpar vid leverans av sista så ska det bli jätteroligt med valpar igen, så håll nu tummarna för att allt ska gå bra.

Sjöbolyckan´s Calypso har fått förmånen att para sig med Fridsborg´s Midnight Witch. Allt gick superbra, och ni kan se bilder på henne, och följa dräktigheten på http://fridsborgsjackrussells.doggyblogg.se/ . Jag ser fram emot att följa denna kombination. Ska ju använda Calle själv på Tilda så småningom.

Renovering av våran groventre´är i full gång. Därför är det väldigt stökigt och kbökigt hemma hos oss just nu. Jag slussar hundar ut och in. Altanvägen ut och sedan får jag gå runt huset och hämta in dom via huvud-ingången. Vi har avspärrat i hallen så att det inte ska dras in så mycket smuts på själva boytan. Men det blir smutsigt ändå må ni tro, och tyvärr blir det inte klart till jul! Ska verkligen bli skönt när det är färdigt. Praktiskt/lättstädat med klinkergolv. Ljusa fina väggar och ett fönster som pricken över i:et! Hundbadbalja med duschslang ska det också bli. Dyrt, men återigen praktiskt. Så att man slipper dra smutsiga hundar genom huset till duschen. Där blir utrymme för trimmbord och alla hundsaker. Helt enkelt mitt nya hundrum!

Hej då för denna gång!!!

Kommentarer
Postat av: M-L!

Hej! Vad spännande med valpar igen!!

Det låter ju riktigt bra med hundduch och trimmrum!! Kul när det blir färdigt!! Kram!

2009-12-08 @ 23:09:57
URL: http://newborns.zoomin.se
Postat av: Josefine

Hon va jättefin Calles tjej!

2009-12-10 @ 12:08:20
Postat av: angelika

Ska bli spännande att få se.HIHI du säger att jag far runt visst men det händer ju massor hos dig också:) Spännande med alla valpar som är på g.Inget nytt från Diva ännu men de säger att hon sover mycket vi håller tummarna:) Ha en härlig dag

Kram angelika o hundarna


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0