4:a veckor och utställning!

Hejsan alla hundvänner!


Nu så är klimpen 4:a veckor redan! Oj vad tiden går fort.
Han har blivit bra mycket livligare nu och Liah vill inte vara så mycket hos honom.
Helst inte alls på natten men han är väldigt duktig på att vara själv.
I förrgår började vi med vanlig hundmat som han smakade försiktigt på. Tog några pluttar och smackade lite förnöjt. Han tyckte nog att det var lite mystiskt tror jag. Mammas mjölk är fortfarande godast men det går lite bättre för varje dag. De andra hundarna vill gärna gå in till honom och Liah tycker det är helt okej! Men det tycker inte jag. De får nosa lite på honom när han är ute på golvet. Då är både Tilda och Chili där och tvättar. Får passa på Holly eftersom hon vaktar Prince gentemot de andra. De får inte komma fram till honom om hon är närmast. Vill verkligen inte ha ett slagsmål i närheten av lillkillen.


I dag har jag varit på hundutställning i Borås! Tycker denna utställning är så trevlig och på ett lagom avstånd. Med mig hade jag som bärhjälp och fotograf, Elin min yngsta dotter. I bilen fanns även Anette och Erene som är två andra Dandieuppfödare. Erene ställde sin tik Maja och Anette var med för att titta. Tackar dem för trevligt sällskap och en mycket trevlig dag!

Holly skötte sig galant idag. Gick fint i ringen och tyckte nog att det var riktigt kul. Hon är ett riktigt litet charmtroll och alltid glad och tillgiven. Hon fick Exellent med Ck och blev 4:a bästa tik.


Hollys kritik:
Very nice junior bitch. good feminin head, correct Dandie topline, good coat, nice front and rear good mover.

Bullen skötte sig fint utanför ringen som vanligt. Han går i sin egna lilla värld och luktar på alla andra hundars rumpor med risk för att få sig ett tjuvnyp men han klarade sig från detta även idag. I ringen ville han inte alls trava, han tyckte det var för blött och inget kul alls när man måste gå fint! Han är dock mattes älskling i alla fall. Bullen fick ett Very good idag.


Bullens kritik:
Good large head, correct eye, good rice over the loin, front could be better, good coat.

Det, gott folk var allt för denna gång!

Kommentarer
Postat av: Jossan

Vilken liten sötis Liah har!

Kul att de gick så bra på utställningen!

Ha de gott!

kram

2012-07-02 @ 18:19:17
Postat av: M-L

Grattis till lilla Holly! Sköna Bullen:)

Härliga bilder på hundarna!

Kram!

2012-07-14 @ 11:28:50
URL: http://www.newborns.n.nu

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0