Calle & Tilda

Hejsan alla hundvänner!

Kommer med en liten nyhet så här dan före dopparedan!
Calle & Tilda har nu parats två gånger. Han är en riktig liten gentleman i sin uppvaktning.
Här var det inte bara pang på, utan lekinviter och många pussar överallt.
Den första parningen var lite mer intensiv med lite rulla runt i sänghalmen. Medan den andra parningen drog ut lite på tiden, dom ville inte bli störda. Så fort jag lämnade köket för en liten stund så hände det.
Hängningarna gick otroligt bra, dom skötte nästan alltihop själva. Jag behövde bara stötta upp Tilda lite.
Hon blev trött i benen och ville sätta sig ner.

Rumlar runt i sänghalmen.


   
   
Sötnosar är dom i alla fall. Hoppas nu på många fina valpar!
Håll en tumme eller två för Tilda & Calle.
Hej då för denna gång.

Ha en riktigt God Jul alla hundvänner!

Nyhet!

Hejsan alla hundvänner!

Jag har en nyhet som jag glömt bort att berätta.

Sjöbolyckan´s Kakan " Tissot " har tagit sitt LP II



Bedriftern genomfördes den 25/10 2009
Hon som äger, tränar och tävlar denna hund heter Catarina Reich och bor i Jönköping.
Catarina lägger mycket tid på sin hund. Han är alltid så fint trimmad och välskött.
Han finns med i Russellnytt nr:4 2009



Stort grattis till er.

Hej då för denna gång!

Parning!

Hejsan alla hundvänner!

Nu är parningen avklarad.
SjöboSmulan och Vip-Win´s Hobbe ska bli föräldrar någon gång i mitten på februari. Den stora händelsen avlöpte fredag och lördag den 11 & 12/12 i Huskvarna.
Han är en väldigt trevlig kavaljer Hobbe, som ville busa lite med Smulan innan det blev allvar av. Men Smulan som varit med innan, näpste till honom som om hon ville säga till honom att sköta det han skulle. Sedan bjöd han på lite mat och vi människor drack kaffe och åt vetebröd.
Båda hundarna är ögonlysta & patella undersökta UA.

Visst är dom söta tillsammans.



Hobbe är väldigt intresserad av Smulans privata delar.    Sluttampen med ett riktigt häng.
          Smulan är slutkörd.
Det ät slitsamt med parning och man blir trött åtminstone Smulan.

Nu väntar vi med spänning på minsta dräktighetstecken, hoppas ni håller en tumme för Hobbe & Smulan.

Ha det gott alla hundvänner tills vi ses igen!

Let´s Polka Dot Com en av dansarna!


Hejsan alla hundvänner!

Jag har nu fått hem Smulan från Linköping och när jag var där och hämtade henne passade jag på att träffa Ezter i Vikingstad. Här kommer nu lite bilder på henne och en annan Sjöbolyckan hund Aztrid (Gucci Envy Me) som bor där. Ägare är Jimmy o, Erica och dom tränar och tävlar agility. Det har gått bra för Aztrid, men husse säger att hon är lite för snabb för sitt eget bästa. Hon fick en liten skada i ryggen i våras men är pigg och i full gång igen. Hoppas på fina resultat i framtiden. De har nu börjat att träna även med lillsnoppan Ezter. Vi håller tummarna även för hennes framtida agilitykarriär. Jätte kul tycker vi här på Sjöbolyckan´s kennel. Stort lycka till i framtiden.

Ezter
 
Ezter                          Ezter                         Ezter & Aztrid
Aztrid är Ezters bästa lekkompis.      
Aztrid                Ezter

Hej då för denna gång!

Nyheter!

Hejsan alla hundvänner!

Nu har det börjatt att hända saker här på kenneln igen. Smulan har börjat att löpa, och hon hämtas hem från Linköping onsdag, då vi även ska åka och vaccinerade henne!
Planerad parning i helgen med Vip-Win's Hobbe S59691/2008 som bor i Huskvarna. Han är en liten, söt, strävhårig, trefärgad hane, med ett gott temperament. Han är Patellaundersökt UA och ögonlyst UA. Vilket också Smulan är, hon har även genomgått MH.
Hur trött man än är på valpar vid leverans av sista så ska det bli jätteroligt med valpar igen, så håll nu tummarna för att allt ska gå bra.

Sjöbolyckan´s Calypso har fått förmånen att para sig med Fridsborg´s Midnight Witch. Allt gick superbra, och ni kan se bilder på henne, och följa dräktigheten på http://fridsborgsjackrussells.doggyblogg.se/ . Jag ser fram emot att följa denna kombination. Ska ju använda Calle själv på Tilda så småningom.

Renovering av våran groventre´är i full gång. Därför är det väldigt stökigt och kbökigt hemma hos oss just nu. Jag slussar hundar ut och in. Altanvägen ut och sedan får jag gå runt huset och hämta in dom via huvud-ingången. Vi har avspärrat i hallen så att det inte ska dras in så mycket smuts på själva boytan. Men det blir smutsigt ändå må ni tro, och tyvärr blir det inte klart till jul! Ska verkligen bli skönt när det är färdigt. Praktiskt/lättstädat med klinkergolv. Ljusa fina väggar och ett fönster som pricken över i:et! Hundbadbalja med duschslang ska det också bli. Dyrt, men återigen praktiskt. Så att man slipper dra smutsiga hundar genom huset till duschen. Där blir utrymme för trimmbord och alla hundsaker. Helt enkelt mitt nya hundrum!

Hej då för denna gång!!!

RSS 2.0