Mina älsklingar!

Hejsan alla mina hundvänner!
Idag har vi haft besök av Lina Källberg och Rebecka Jonsson.
De har varit här och gosat med valparna och tagit foto på dem, fikat och till sist så tog vi en promenad med hundarna innan de åkte hem igen. Alltid lika roligt att få besök av er tjejer!
Alla bilder ni nu får se har Lina tagit.
Liah i full galopp!
 
Min älsklingsBulle i full fart!
 

Mattes Princepojke busar med Sigge som är morbror till valparna som kommer på följande bilder.
 

Denna charmiga gosse är till salu!
 

Den här goseflickan är till salu!

Mysiga tjejen med ovanlig teckning är till salu!
Den här kramgoa isbjörnskillen är till Salu!

Denna söta tjej är tingad!
 
Visst är det fina bilder!
Ser nu att jag verkligen måste ta tag i att skaffa mig en bättre kamera.
Kram på er alla där ute för detta var allt för den här gången!
 

Bildbomb på mina 5 veckorsvalpar!

Hejsan alla hundvänner!
Nu kan ni frossa i bilder på mina små som blivit 5 veckor.
De är verkligen ett helskönt gäng.
Busar med allt och alla.
 
 
Liah busar med småttingarna.
 
Prince och Lia leker med valparna!
Prince och Liah busar med de små!

  

Prince med Singer Gazelle och Rolls-Royce Phantom med Liah.
 
Sunbeam Maberly och Chili.

 
Rolls Royce Phantom.
 
Rover Streetwise och Singer Gazelle.




Chili och Jowett Javelin.

  
  
Alla på rad! Först har vi Singer Gazelle, sedan kommer Jowett Javelin, där efterRolls-Royce Phantom, sedan Rover Streetwise och längs bak ligger Sunbeam Maberly.
 
Detta är lilla söta Singer Gazelle med sin nya matte Carita Skogestam.

Det mina vänner var allt för den här gången.
Jag jobbar hela den här helgen men unnar alla andra att ha en skön helg!
Så ha nu en fortsatt bra helg alla mina hundvänner!

Huvudbilder!

Här kommer mina små sötisar i närbild!
Titta och njut för det gör jag.

Rolls-Royce Phantom

Rover Streetwise


Tik nr:1 Sunbeam Maberly

Tik nr:2 Jowett Javelin

Tik nr:3 Singer Gazelle
 
Kram på er alla mina hundvänner!

Ytterligare ett inlägg!

 
Hejsan alla hundvänner igen!
Ni börjar väl att tröttna på mina inlägg nu men det har hänt så mycket de senaste dagarna så jag bara måste skriva av mig. Det är ju så typiskt att att allt ska korva ihop sig samtidigt, precis som det gjorde den här helgen.
Planeringen var ju från början att vi skulle till My Dog i Göteborg och sedan inget mera. Men min Tilda ville annorlunda! Hon blev kanske avundsjuk på Chili när hon fick sina valpar, så hon satte igång att börja löpa innan jul. Blev till att snabbinkalla Sarina och Calle till Sverige, och hoppas på att det inte skulle bli några problem.
Hör och häpna mot alla odds och vad man mer brukar säga! Allt har löst sig till det bästa och Tilda är parad med Calle. Trots att Thomas blev lite nervös eftersom jag inte skulle vara hemma när de kom hit. Men vad har man inte goda vänner och uppfödarkollegor till om  inte en hjälpande hand i nöden. Stort tack till Maria Karlsson på MightyQuinn´s kennel för din insats i lördags kväll. Sedan blev det ytterligare en parning när jag kom hem på söndagens eftermiddag och en på måndag morgon innan Calle, Sarina och hennes kompis Milena vände åter mot Tyskland där Calle nu bor.
   

Milena Lustig, Calle och Sarina Sassi. Ett tack även till er tjejer som ställde upp och kom hit. Jag vet att Calle har det och får ett jättebra liv med dig, Sarina i Tyskland. Han är duktig den killen som anpassat sig så bra. Han kan både Svenska, Engelska, Tyska och några ord på ett språk till som jag inte kommer i håg vilket. Verkligen kul att träffa så fina tjejer, jag hoppas på fortsatt kontakt på FB och att ni hör av er om ni är i Sverige igen.

Jag själv, Calle och hans matte Sarina Sassi.
Kram på er all, nu blir det inget mera idag det lovar jag!

In English!
Hello all dog friends again!
You start well tire of my posts now but it has happened so much in the last few days so I just have to write me off. It's so typical that everything will come together at the same time, just as it did this weekend.
The planning was from the beginning that we were going to My Dog in Gothenburg and then nothing more. But my Tilda wanted different! She was perhaps jealous of Chili when she got her puppies, so she started here period before Christmas. Was that fast convene Sarina and Calle to Sweden, and hope that there would not be any problems.
Lo and behold, against all odds and what more they say! Everything has been resolved to the best and Tilda is paired with Calle. Although Thomas was a little nervous because I would not be home when they came here. But what has not been good friends and breeder to if not a helping hand in times of need. Many thanks to Maria Karlsson MightyQuinn's kennel for your effort on Saturday night. Then there was another pairing when I got home on Sunday afternoon and Monday morning before Calle, Sarina and her friend Melina went back to Germany, where Calle now live.
Milena Lustig, Calle and Sarina Sassi. A thank also to you girls lined up and came here. I know that Calle has it and gets a great life with you, Sarina in Germany. He's a good on that guy who adapted himselve so well. He can both Swedish, English, German and a few words in a language that Inot will remember what it was. Really great to meet such nice girls, I hope for continued contact on FB and to hear from you if you are in Sweden again.
Hugs to you all, now it is no more today, I promise!

Den stora flytten!

Hej igen alla mina hundvänner!
Nu händer det en hel del här och blogginläggen duggar tätare.
Valparna har nu blivit 3 veckor+, så jag tyckte det var dags att flytta ut krabaterna från bilmärkeskullen till köket. Bra att göra det innan någon livlig liten krabat trillar ur valplådan. Sagt och gjort, i går skedde det.
Valphage sattes ihop och underlaget förbereddes. Valparna flyttades raskt ut till sin nya boning.
Gissa om de fann sig snabbt.
Den här kullen är väldigt försigkommen och anpassningsbar. Den som blev lite vilsen det var mamma Chili. Hon undrade verkligen vad som var på "G". Men hon fann sig hon också, snart låg hon och gav di till de små liven.
En annan nyhet för dagen är att valpisarna fått mat för första gången. Riktig mat alltså, så att ingen missförstår. De nästan kastade sig över maten och börjad smaska i sig. Sedan lade de sig för att sova bland matresterna. Två i skålen, två med bakdelen utanför och framdelen på sina två syskon och den sista, Rover Streetwise lade sig för sig själv en liten bit ifrån.

Snacka om paltkoma!

Visst är det härligt att se hur de hanterar ny situationer de små liven! För varje ny kull och för varje ny valpindivid lär jag mig något nytt som uppfödare. Jag bara älskar dem alla!
Tjo och hej från lilla mej!
 

Åh min Prince, min Prince!

Hejsan alla hundvänner!

Så har då Princen gjort debut på fera områden!
Han har åkt buss för första gången, till Göteborg dessutom, inte nästgårds precis. Och där debuterade han i utställningsringen och skötte sig perfekt. Han har även deltagit i Dandieklubbens rasmonter på My Dog. Där han promatade ordentligt för rasen tillsammans med Zigge och Ester. Han var även med i rasparaden. Finfint jobbat av mattes älskling.

Bussresan gick väldigt bra. Han satt i sin bur i sätet bredvid mig. Inte ett pip jag hörde på hela resan. Enastående att klara det så galant. Han tycke nog att det var lite onödigt långt för han var lite flämtig när vi kom fram. Där hämtades vi upp av Eva Andersson som tog oss till utställningen på My Dog.
 
Vi kom dit strax efter klockan elva, tog plats i montern och började att charma alla. Ester o, Zigge utökade montern till del av gången. där drogs alla in till oss med klappvänliga magar.

Ester i gången!

Prince, Bosse o, Lotta

Prince mattes älskling!

Zigge på bordet!
 
På torsdagen när inte vi var där så ställde peppartiken Sonja med matte Ragnhild upp några timmar som avlastning. Och på söndagen när Prince, jag och Ester med matte Lotta åkte hem kom peppartiken Fanny med sin matte Barbror för att hjälpa Zigge och Bosse att avsluta helgen. Gissa om vi gjort reklam för världens underbaraste hundras! Bra jobbat alla dandisar som var där med husse och mattar.
 
Så till själva utställningsdelen. Prince piffades till och intog ringside med ett lugn man inte tror att en 7 månaders valp kan besitta. Han är verkligen mattes älskling. Kritiken var bra men inte lysande så det blev en andra placering båda dagarna. Men vi kommer igen räkna med det. Jag tycker huvudsaken är att Prince och jag har roligt tillsammans och inte blir uttråkade.
 

Prince på lördagens utställning.Visst står han fint.

Rasparaden gick vi med  i på lördagen.  Prince hade då Ester med sig som stöd, så även detta gick lysande. Han gick där som en riktig ståtlig Prince med svansen glatt viftandes.

Måste även ge en eloge till den fantastiska markservicen med god mat, fika och fixat boende. Perfekt  att sova i ett fint litet krypin i Frölunda.
Stort tack till Bosse, Eva, Lotta och alla goa hundar för en fin helg.

Det mina hundvänner var allt från den helgen!
 
 

RSS 2.0