Hundpromenad i Huskvarna!

 
Hejsan alla hundvänner!
Idag tog jag Dandiegänget och for till stan. Närmare bestämt Huskvarna.
Vi gjorde ett besök hos Marie-Louise och hennes hundflock. Jo-jo, söta lilla JRT-tiken, Frans o, Frida, det mysiga syskonparet och så äldsten i gänget Felica.
Vi tog alltså en promenad för att rasta och visa upp våra fina Dandisar och söta Jo-Jo. Rundan gick bredvid ån, förbi några änder som kvackade högljut åt hundarna som blev väldigt nyfikna. Vidare ner mot centrum, genom parken som delar av gatorna där och sedan tillbaka.
 

Liah, Prince, Jo-Jo, Holly, Bullen, Frans, Frida & Felicia

                                    
Vi hade något trötta hundar med oss hem men inte tillräckligt trötta för lite bus mellan Jo-Jo och Prince
Här var alltså åtta hundar i en etta och inte ett gruff, fint tycker jag, att alla kommer så väl överrens.
Sedan bjöd Marie-Louise på lunch, det blev en smarrig rödbetssoppa och ostsmörgås. Därefter tog vi en kopp the och kaka innan det var dags för mig och hundarna att åka hemåt. Skulle ju även deltaga på APT på jobbet denna dag, men i ärlighetens namn hade jag hellre stannat kvar.
Det finns ju inget mysigare än att tillbringa tid med en god vän och en massa mysiga hundar.

Prince & Jo-Jo leker. I bakgrunden är M-L´s Dandisar o, min Liah!
                                                              
Här är Bullen, Jo-Jo är bakom!             De små leker med Liah!               De små leker med Bullen!
Tack Marie-Louise för en trevlig dag!

Det var allt för den här gången!

Höst, trimning m,m!

Hejsan alla hundvänner!
Nu har det gått ett tag igen! Jag har faktiskt varit ganska upptagen och lite sjuk!

Vi håller på med utställningsplanering på Attila BK där jag sitter med i utställningskomiten. Ganska mycket att tänka på men kul. Vi har fått in 81 anmälningar så det blir två ringar. Jag ska ställa ut Holly, mest som träning för det behöver hon.

Sedan har jag haft någon typ av infektion i hals och bihålor, inte kul alls. Blev dessutom skinflådd i munnen. Vet inte om det berodde på infektionen eller halstabletterna men ont gjorde/ gör det! Men det är på bättringsvägen.
Det kanske beror på att det börjar bli höst! Lite kyliga kvällar har vi upplevt och lite chockad blir man när det kommer en riktigt ljumen sommarkväll som det var i går, måndag kväll. Hit och ditväder är inte bra för hälsan!
 
Lilla Prince har hunnit bli drygt 14 veckor gammal. Han har nu varit hos veterinären och fått sin sista vaccinationsspruta.
Jag gav mig på hans päls härom dagen för att se hur det verkade. Den lossnade fint och han skötte sig som vanligt exemplariskt, så nu är han trimmad för första gången. Se resultatet på före o, efterbild.

Prince innan trimning!

Och efter trimning ser han ut så här! Den sträva pälsen är på "G" och färgen ser man tydligt.
 

Prince o, Tilda har blivit om inte kompisar så i alla fall nära på. Han får i alla fall vara nära henne nu och Tilda kan till och med tänka sig att busa lite med honom!
 

Var ute förrförra lördagen och plockade lite lingon tillsammans med svärmor. Blev idag sugen på att ta en tur till. Jag plockad i dag ca tre liter vilket inte är illa för att vara mig! Passade även på att ta denna fina lingonbild.


Prince busar med mamma Liah! De har nästan alltid dragkamp när de leker. Vem är starkast!

Det var allt för den här gången!





RSS 2.0