Nytt!

Hejsan alla hundvänner!

Rapport från Aneby, Banini heter nu Ella! Hon mår bra och är verkligen duktig enligt matte Marianne. Har fått lite bilder på henne, hon växer må ni tro, och är otroligt söt.
Rapport från Luxemburg: Boston & India är nu hemma i vardagen. De har hunnit med en tur till luxemburg som ni sett tidigare här på bloggen. Allt funkar i nya hemmet med dessa bägge sötnosar.
Bilderna kan ni se här nedan och på hemsidan.

  
Boston & India  Boston sover sött!  India sover gott.

Rapport från Månstorp där Maja numera huserar. Jag har varit och hälsat på den lilla pärlan, hon växer hon också. Hon håller igång sin pappa, han har att göra må ni tro. Scooby är en duktig pappa och fostrar henne på ett fint sätt. Moa och Maja har jättekul tillsammans, busar som bara den.  Fick några fina bilder på henne och de andra hundarna när vi var där. Redovisas nedan och på hemsidan.

Maja i bustagen  Maja har övertaget.  Pappa Scooby.


Rapport från Linköping: 1:a veckan avlöpte bra. Polka heter nu mera Ezter. Hon är duktig säger matte Erica, och har kommit in i floken bra. Det är bara Aztrid som fortfarande är lite tjurig.Ezter busar med dottern Ebba, de blir nog bästa kompisar. Tyvärr inga bilder därifrån ännu. Kommer nog så småningom.

Ha det gott alla hundvänner!

Kommentarer
Postat av: Lotta

Dina valpar är ljuvliga!!! Scooby har lämnat kalasvalpar. Roligt tycker jag...Helen får väl inte mycket gjort där hemma. Tiden går väl åt att bara sitta och njuta av den lilla....



Kram Lotta



Ps Hans son, Nisse, är inte dum han heller....Trimmat honom idag. Han är mycket lik sin pappa......

2009-10-09 @ 19:23:48
URL: http://www.vipwins.com
Postat av: M-L!

Hej! Vad roligt att det går så bra med dom alla!! Vad fina dom är!! Ja Scooby har väldigt fina valpar efter sig både hos dig och Lotta!!

Nisse ja, han valde mig som liten valp, han är så häftig med sitt svarta huvud!! Kram!



2009-10-10 @ 10:31:45
URL: http://newborns.zoomin.se
Postat av: Josefine

VA söta alla är, Banini hade redan hunnit bli jättelurvig, jättefin!!

2009-10-10 @ 10:59:39
Postat av: Angelika

En härlig rapport skönt att få lite rapporter ibland eller hur? man kan ju inte låta bli att undra när ens bebbar lämnar en.Tack för kommentarerna du vet var vi finns killarna är alltid redo för dina tjejer det vet du. Ha det gott nu

Kram angelika

2009-10-10 @ 20:44:37
URL: http://fridsborgskennel.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0