Tre av fem!

Nu har tre små troll flyttat hemmifrån.

Lilla My "Kajsa" Har flyttat till Motala. Busar nu med Hugo och Lucas hos familjen Lorin. På gården finns också katter som är kul, och några hästar. Kajsa busar hela dagen, nej hon sover lite emmellanåt också. Hon har varit och badat med killarna och varit iväg och plockat jordgubbar.


Så här såg familjen ut vid hämtningen av lilla Kajsa!


Lilla Snusmumriken for till Tranås med systrarna Lotta & Gisela Aronsson. Gisela är den som ska vara matte till honom. Han får hundkompisen Stich att busa med. Snusen blev väl mottagen av alla och allt har fungerat jättebra än så länge. Pratade nyss med tjejernas mamma och hon sa att valpen blev väldigt omtyckt med det samma. Han är nästan rumsren redan, sa hon också! Bra va?


Här är Snusmumriken med Gisela och hennes syster Lotta när han hämtas hem!


Så var det då den tredje som är Mumintrollet. Han hämtades hem av nya hussen Per. De bor tillsammans på Kungsgatan i Malmö. Så se nu upp för nya kungen av Kungsan alla Malmöbor!
Pratat med husse även här, allt funkar finfint om man bara tar det lugnt och späder på med mycke sunt förnuft. En och annan kiss inne men vad gör väl det? Mumin är omtyckt och omtalad av alla. Har fått tillbringa en dag på Pers kolonilott där han mötte en helt ny värld. Smakade på gräslöken gjorde han också.


Nya hussen Per med Mumin!

Tänk vilka fina hem vi hittat till dessa sötnosar.
Så nu är det bara två fina hem kvar att hitta!

Det var allt för nu!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0